Årets planer!

2023 blir ett år på hemmaplan och med endast ett lopp som huvudfokus, med ett gäng kortare lopp som grädde på moset.

För tredje gången så är jag anmäld till Kullamannen 100 miles. 2019 och 2022 kom jag aldrig ner pga skador och sånt strunt men i år ska det j*klar i mig bli av!

Tidigare år har jag alltid haft ett till, större lopp utomlands inplanerat under sommaren men nu när man lever på CSN sedan ett tag tillbaka så ligger allt fokus på Kullamannen.

Trailrunning Sweden Trailtour

Förutom Idre Fjällmaraton så har jag inte sprungit några andra lopp under denna serien men det får det bli lite ändring på nu. Två stopp har jag anmält mig till: Kolmårdstrailen (21km) och Mora Trail (30km)

Paradiset STHLM

Mer hemmaplan än så här kan jag nog inte få, oklart hur många timmar och kilometer jag harvat runt utmed den 26km långa bansträckningen men många är det. Banan går genom ett riktigt härligt område som innehåller det mesta man kan önska sig som stiglöpare.

Svartsjön
Från utsiktstornet på Tornberget

Mer än så är inte planerat med nummerlapp på än så länge, det är inte omöjligt att något mer dyker upp. Däremot finns det lite annat på agendan som får klassas som egna äventyr.

Huddingeleden – 80km

En relativt ny led som går genom hela Huddinge kommun och förbi hela 13 skyddade naturområden i kommunen. Jag har sprungit på kanske en tredjedel av leden fram tills nu så det ska bli kul att ge sig på hela.
Min ambition är att ha det som ett av vårens ultrapass, utan tidsambitioner egentligen men någonstans mellan 8-10h skulle ju vara kul. Det finns en FKT på 7h24min men den lämnar jag till någon annan att klå.

Sörmlandsleden

Jag har två planerade sträckor jag gärna vill göra under sommaren, Nynäshamn – Björkhagen (95km) och Läggesta – Handen (120km). När i tid dessa blir av får jag se när sommaren närmar sig.

Så ser planen ut! Ses vi nånstans?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: