Det är över nu, dags att vila sig i form!

Dagens 2h pass avslutade tolv bra veckor med träning inför årets första A-lopp, Dolomiti Extreme Trail!

Det har hunnit gå tre år sedan man senast lämnade landet för ett lopp, då ett Lavaredo som gick mindre bra. Tre år med skador och pandemi men två år med bra träning så känslan är god inför det som komma skall!

Och det som väntar är verkligen ingen barnlek, det vore dumt att intala sig själv annat! Det kommer göra något så djävulskt ont men jag är redo för det. Det var länge sen!
103 kilometer. 7150 höjdmeter upp.

Utöver träningen så har det testats en del utrustning. Njae. Okej, mest skor då. Det andra har jag redan varit nöjd med. Valet föll till sist på *trumvirvel* The North Face Vectiv Enduris!

Jag kom inte riktigt överens med storebrorsan TNF Flight Vectiv men den här! Riktigt bra direkt ur kartongen. Lagom bred tåbox och lagom tjock sula med ett litet gung för steget, en mycket angenäm sko att springa med. Skulle jag ha något att gnälla på så är det väl greppet, som inte är jättebra på våra svenska stigar under våren när leran är som värst.

Produktionsstrul för gelsen (Halvledarbrist?) ökade stressnivån en del men som vanligt så brukar det mesta lösa sig till slut, så även detta!

Förutom stavar, smörjmedel, våtservetter, actionkamera och lite extra grejer i sjukvårdskitet så är detta den obligatoriska utrustningen. Det blir en del grejer när man ska upp i bergen och gneta.

Och nu när det blir lite mindre träning de sista 12 dagarna kanske man ska passa på att skriva lite tankar om de olika skomodellerna man testat, sånt är ju kul oxå 😀

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: