Förkylningsbiverkningar

Höstens första förkylning börjar lida mot sitt slut och snart kan jag åter röra mig fritt på stigarna!

Givetvis är det sjukt trist med förkylningar men ska man försöka se det från den ljusa sidan så får benen en ypperlig chans att verkligen vila upp sig under en längre period. Något jag är sjukt dålig på att bjuda på under friska omständigheter!

Utan löpning så frigörs väldigt många timmar och dessa timmar lägger iaf jag på sofflöpning. Man följer lopp online, letar lopp att springa till vår / sommar och kollar nya skor. Skor som allt som oftast landar hemma lagom till man är frisk igen, så jäkla märkligt sammanträffande 😁

Denna förkylning slutade med två par nya skor som jag spanat in ett tag och har som heta kandidater inför Dolomiti Extreme Trail 103k som jag bland annat kommer springa nästa sommar.

Första paret kommer från Adidas Terrex, mitt favoritmärke under 2021. Agravic Ultra visades under UTMB-veckan i somras och det är för den typen av lopp skorna är gjorda för. 8mm drop, runt 300 gram / sko beroende på storlek och med kolfiberplatta så ser jag verkligen fram emot att testa den här modellen!

Ultra Glide är Salomons nya modell för långa dagar i krävande terräng. Det var länge sedan jag sprang med Salomon på fötterna då jag tycker att deras modeller ofta är väldigt trånga runt tårna, Ultra Glide känns lite bredare så förväntningarna är höga! 6mm drop och runt 260 gram / sko beroende på storlek.

Så, nu är det dags att börja skaka fart i kroppen igen och börja nöta kilometrar i nya skor igen! Nya pryltester är att vänta 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: