Planen framåt

Nu när kampen mot höften är över är det dags att blicka framåt, med fullt fokus på TDS. Det viktigaste för mig är ta mig tillbaka till fin-fin ultraform utan att förstöra höften igen, eller något annat heller för den delen.

Då nästan hela 2020 gick åt till rehab och långsam återuppbyggnad så är man ju såklart sugen på att bara kickstarta med coach och hela kittet för att snabbt som tusan komma dit man vill men jag tänker för en gångs skull vara lite försiktig och tänka långsiktigt.

Något som denna skada gett mig är vikten av kompletterande träning. Både styrka och annan konditionsträning. Det är något som jag skytt som pesten tidigare men som jag nu både uppskattar, cyklingen iaf och som jag försöker planera in.

Efter lottdragningen till UTMB-veckan har jag planerat om lite och TdS kommer bli årets stora lopp, om man ens kommer iväg det vill säga.

Sökandet efter skorna som ska användas under TdS har också börjat. The North Face Vectiv känns inte som ett alternativ tyvärr så nu kommer jag testa Altra Lone Peak 5.0 under den närmsta tiden. Ser framemot att testa ett par Lone Peak igen!

Annars så finns också Inov-8 Terraultra G270 på listan över skor som ska testas, har ni någon favoritsko som ni tror skulle passa bra och som jag borde testa? Lämna gärna en kommentar

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: