Unboxing – The North Face Vectiv

För inte så länge sedan så visade The North Face upp en sko de jobbat på under några år. Eller egentligen visade man upp tre nya modeller men det är den här ovanför, Vectiv som är den coola!

Med kolfiberplatta, 6mm drop och 3.5mm dubbar anar jag att detta kan vara en riktigt kul sko att springa i! Precis som liknande skor med kolfiberplatta för asfalten så är prislappen ganska häftig, om än inte alls så farlig som asfaltens.

Lika vita som det snötäcke som för tillfället täcker Stockholmsområdet och vitt är sannerligen en snygg färg på skor. Mer tveksamt om det är rätt färg för stigskor.

Utseendemässigt tycker jag den ser mer ut som en vägsko. Hälkappan är väldigt lik Nike Wildhorse 6, strumpliknande och med lite skön stoppning för hälen.

Viktmässigt ligger den på runt 300 gram per sko. Sådär lagom svenskt va, varken för smal eller för tjock!

Då snön lagt sig som en äcklig filt över hela Stockholm är förutsättningarna inte direkt optimala för att testa nya skor, ett ordentligt utlåtande lär dröja fram tills vårkanten. Fram tills dess blir det nog några pass i snön för att se vad som erbjuds på det underlaget!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: