TRS Virtual Series – USWE 21km

Senaste gången jag var uppe och sprang på halvmaraton-distansen var under mitt besök vid Marvikarna under Marviksdrömmen.
Idag var det så dags igen, det var planen iaf men skulle höften orka med hela distansen?

Förutsättningarna kunde inte ha varit bättre med sol och klarblå himmel. Fyllde några flaskor vatten, slängde ner lite energi och regnkläder i den nya Inov-8 Adventure Lite-väskan och gav mig iväg, må det bära eller brista.

Med tanke på min långa skadefrånvaro har jag fått förlika mig med att jag inte längre är någon ultralöpare som bränner av mil efter mil innan frukost längre. Det fanns ingen som helst tidskrav idag, det viktigaste var att hålla koll på höften och den skötte sig så jäkla bra! Så skönt att få något form av kvitto på att all tid jag lagt ner på rehab ändå gjort skillnad!

Och visst kom jag i mål, andra målgången i #trsvirtualseries! Nästa vecka kör vi igen!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: