Vägen till 100 Miles #1

Efter ett par år med fötterna i ultraträsket är det i år dags att dunka ner huvudet ordentligt och ta sig an den heligaste av distanserna, 160km! Och det bästa är väl att göra saker tillsammans så varför inte göra det till en liten följetong. En del träning, en del utrustning. En stor del blod, svett och tårar med en grandios final nere på Kullaberg och Kullamannen 100 Miles!
Adobe_20190330_153009_1
Påskveckan kommer innebär en stor dos träning, om allt går som det ska så blir mitt gamla veckorekord under träning slaget med råge någon gång på söndag eftermiddag. 160 kilometer är fruktansvärt långt så träningen dit kommer bli ungefär lika fruktansvärd, det räknar jag med. Tre långpass varav ett i Hammarbybacken ska hinnas med den här veckan, lika bra att passa på när det är en ledig vecka.

Under den här veckan så har jag också börjat använda ett par nya skor, Inov-8 Terraultra G260.Jag var lite för snabb på köp-knappen eftersom Trailrunningswedens nya trailaffärotippat nog hade dessa i sitt sortiment, bra att veta till nästa gång. Skorna är Inov-8s storsatsning från förra året med grafen, 200ggr starkare än stål och testskorna som använts världen runt verkar aldrig gå sönder, vi får väl se hur det blir med den saken.
Adobe_20190414_101150
Efter mer än sex månader med Altra Olympus 3.0så trodde jag att mina vader skulle vara vana med noll-dropp men herrejävlar som dessa skor äter upp mina vader, för att inte gå sönder så blir det ordentligt rotation innan de kommer användes fullt ut.

199 dagar kvar, nu åker vi!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: