När isen dödar all motivation

Jag har sällan problem med att motivera mig till att gå ut och springa men när det händer så är det alltid på vintern och isen är den största boven, den tar verkligen död på all glädje!

adobe_20190105_135729
Innan isen erövrade stigarna.

 

Jag kan verkligen uppskatta att springa och pulsa i nysnö på stigarna. Med ett stabilare vinterväder hade man sluppit dubbskor och jag hade varit hur nöjd som helst.
adobe_20181218_201904
Men när vädret är som det ofta är med plusgrader / minusgrader om vart annat och varenda motionsspår, stig eller trottoar täcks med 5-10cm is så blir det helt plötslig väldigt lättmotiverat att sitta framför teven istället.
adobe_20190120_202613
Dubbskor i all ära men för mig sliter det mycket mer på ljumskar och fotleder men med bara fem veckor kvar nu till Transgrancanaria så måste jobbet bli gjort, jag har haft två veckor nu där jag knappt kommit över min egna ”skamgräns” på 40km per vecka. Nu måste det bli till tre veckor med bra träning för att kunna njuta nån promille i alla fall.

Jaja, nu har jag fått gnälla av mig lite och imorgon är det måndag vilket betyder vilodag. Det är sedan gammalt men sen är det dags att sparka igång veckan ordentligt igen, Gran Canaria närmar sig!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: