Mot Verdens Ende!

Även om förberedelserna inför Lavaredo inte har gått som på räls hittills så kommer jag den här veckan att ta mig till Oslo för att ta mig igenom 83km som ett ordentligt test av allt som ska fungera i Italien. Allt från strumpor och skor, till shorts, t-shirt och väska. Vet ju att allt det jag valt inte bekymrar mig under den vanliga träningen hemma men 83km är långt, 120km PLUS 6000 höjdmeter är ännu längre och sjukt mycket kan hända på vägen och det är bättre om det inträffar nu så man hinner tänka om.
DCIM101GOPROGOPR2126.JPG

 

Av tradition inför lopp så har man ju full koll på väderleksprognoser och just nu ser det lovande ut med temperaturer runt 10 grader vid starten och sen stigande upp till 22 under dagen, sånt gillas. Just starttiden var viktig när jag valde lopp för att få in lite träning på förberedelser med mat, vila och sånt. Jag har bara en nattstart under mitt bälte sedan innan och det var ett par år sen nu när jag sprang Ursvik Ultra och starten till TransGranCanariaförra året sket ju sig av andra anledningar.

Under helgen hade jag som ambition att visa den fina Hanveden-rundan men jag svängde av på fel stig så det fick bli lite av en blandning. Om ni inte har läst ”Springa Sörmlandsleden”så kan den bara varmt rekommenderas!

 

Mot Oslo!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s