Stockholms Brantaste 

Sätila Trail 120km – DNF

Transgrancanaria 125km – DNS

Så såg min resultatrad ut innan dagens sprintlopp Stockholms Brantaste. Det gick inte särskilt fort (21.28) och var inte särskilt långt (3.3km/288hm) men jag tror det betyder ganska mycket för psyket att återigen ha en målgång som senaste resultat.

Mer racerapport än så blir det nog inte, det händer liksom inte hända så mycket på så kort tid men jag kan i alla fall konstatera att någon spurtade bergsget har jag inte blivit av träningen men det är heller inget jag tränat för.

Själva loppet är en trevlig liten tillställning med trevlig atmosfär och en perfekt omstart på backträningen för mig, samma backträningen som faktiskt gav mig startplatsen i vinst under Januarijakten 2017 som jag lyckades vinna med mina 12000 insamlade höjdmeter under månaden.

3 månader kvar till Matterhorn Ultraks nu, ska bli spännande att testa på skyrunning iår!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: