Nu även på Trailrunningsweden.se

Kul att från och med nu även finnas här på trailrunningsweden.se. Mjukstartar med en kort introducering innan vi tar klivet ut i den djupa delen av poolen tillsammans!
Min blogg har sedan jag startade upp den igen efter MdS handlat om träningen inför nästa äventyr, prylnörderi och allmänt om det jag pysslar med ute i skogen.
JC_S5704

Jag springer uteslutande i den skog och mark jag har runtomkring mig och det är något jag verkligen stortrivs med. Att kunna sätta sig vid en sjö mitt ute i skogen och bara sitta en stund i tystnad innan jag fortsätter vidare är något jag värdesätter högt. Då jag bor 100m från Sörmlandsleden kommer det sig helt naturligt att mycket av min löpning görs på den och det är verkligen inget att klaga på.

Förra året bockade jag av en de största drömmarna jag haft i mitt liv, nämligen att genomföra Marathon des Sables. Självförsörjande i sju dagar, 257km, gigantiska sanddyner och en temperatur upp mot 50 grader.
Nästa stora mål är först och främst att få ihop de nödvändiga poängen för att få en plats i lotteriet till UTMB även om mina planer grusades något då jag nu i februari skulle ha sprungit Transgrancanaria men på grund av sjukdom aldrig kom till startlinjen men det är bara att ta nya tag.
Just nu finns inte mycket inbokat i loppkalendern men jag jobbar på att få in något mer. Ett lopp som däremot är inbokat sedan ett tag tillbaka är Matterhorn Ultraks. Jag har tittat många gånger på höjdprofilen och den skrämmer mig fortfarande men det är lite det jag gillar också när jag väljer lopp.

15941292_10155022943612216_3096792352971367378_n
Ultraks är en del av Skyrunning-serien och lockar många av världens bästa bergslöpare

 

Förra året fick jag också upp ögonen för ”fastpacklöpning” då jag blev inbjuden att följa med på en 4 dagars tur i Jotunheimen/Breheimens nationalpark. Det är något jag hoppas kunna göra mer av!

Full fart framåt mot sommaren!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: